Оферта от Димитър Евтимов, относно фотография и Дигитален маркетинг към V&P RESIDENCE CLUB

БИЗНЕС ФОТОГРАФИЯ

Актуални цени, както и кратко портфолио, можете да видите тук, като към вас съм предвидил частични бонус кадри от АКЦЕНТИ И КУЛИНАРНА фотография, както и няколко фрагментни клипа

* Цената за фотография с модел към вас е -30% от описаната в офертата
* Фрагментните видеа ще съдържат заснемане на един вид услуга в рехабилитационния център, различни завъртания, детайли, изписване на вида услуга, логото и контакти.
– Времетраене: макс 15-25 секунди
– Подклипове за изработка на финален фрагмент: мужду 5-10бр, в зависимост
от вида и големината на помещението и услугата
Цена с над 50% по ниска от реалната- 120лв/бр

Моят бизнес сайт, можете да видите тук.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГМесечен Абонамент и тип услуги

Постове InstagramПостове FacebookСторитаБанери/ДизайнРекламни КампанииЧасове на терен
121284 52-4
 • Постове в Instagram– Регулярно по 3 на седмица
 • Постове в Facebook– Регулярно по 3 на седмица
  (Постовете ще бъдат насрочени да се качват в понеделник, сряда и петък)
 • Сторита– по 2 на седмица– може да бъдат снимки или кратки клипчета, които ще правя на терен, както с наземна, така и с въздушна техника.
 • Банери за дадено събитие или друго 1 на седмица (при наличие на такова)– поне 5 дни по-рано ми е нужна цялата информация, за да имам достатъчно време за дизайн
 • Работа на терен– всеки месец ще идвам да заснема материал, който ще ми е нужен за сторита, нещо актуално, както и тип събитие като Тенис турнир или друго (кратки фрагментни видеа с дрон и наземна техника, както и фотография ).
  * Цените са калкулирани в абонаментния месечен план за Дигитален Маркетинг

  Важно: 2ч са ми задължителни посещения, другите два по лична преценка спрямо това, дали имам достатъчно материал за сторита.
  Важно: Тези посещения ще са спрямо моя график и възможност
  .
 • Рекламни кампании- До 5 рекламни кампании на месец (не мисля, че ще са нужни и повече, като даден пост от абонаментния план ще бъде спонсориран)

ВИЗИЯ< СТРАТЕГИЯ<ОБЛИК

 • Всяка първа снимка в пост ще беде графично оформена, с накакъв надпис, като това ще ни даде идентичност на страниците в Instagram и Facebook
 • След одобрени на офертата, ще създам примерна стратегия за последователно и методично представяне на целия набор от услугите, като разчитам на тясно съгласуване с вас
 • Първоначалното ми предложение е да се презентират определени кръгове на услуги, които са близки по интереси и нужди на клиенти. Например:
  Рехабилитация- Луксозна нощувка- Вечеря в ресторатн
  Луксозна нощувка- Басейн/Лагуна- Бар- Spa- Вечеря

 • Хубаво е да се помисли при използването на няколко услуги да има бонус, например процедура в SPA-то или 10 процента отстъпка в рестрант. Може да се помисли, това са само примери
 • Текстовете в постовете ще бъдат съобразени със самите услуги, които се презентират, контакти, хаштагове (5-8), както и приканване за последване в Instagram и Facebook за следене на новостите.

Работата по обектите е доста обемиста, като има много пера за презентиране, изготвяне на правилни стратегии, които ще бъдат съгласувани с вас, както и вашите идеи са от огромно значение, все пак, вие познвате в дълбочина детайлите по бизнеса, поведението на вашите клиенти, таргет групите, към които искате да се насочите и т.н.

Моята работа и отговорност е да създам максимално ефективен, методичен, ненатрапчив, интересен и работещ маркетинг. Ето защо, възнамерявам да отделя специално внимание на вашия обект, приоритетно пред другите си клиенти, не само заради спецификата и обема, но и заради нашето дългогодишно познанство.

ЦЕНИ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИН И ФОТОГРАФИЯ

ЦЕНИ ФОТОФРАФИЯКликни тук

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ1900лв/ месец

Цените са без ДДС

Мога да издам фактура при ваше желание. Фирмата ми е по ДДС, разбира се с начисляване на 20% над посочената сума
,

Плащанията се извършват в началото на месеца (1-3 число) в размер на 50% и на 15-17 число на текущия месец, останалите 50%.